Σε μία ανακοίνωση έκπληξη προχώρησε η ATLUS με το Soul Hackers 2.
Το Soul Hackers εμφανίστηκε αρχικά ως sequel της υποσειράς Devil Summoner που ανήκει στο σύμπαν του Shin Megami Tensei. To Devil Summoner: Soul Hackers κυκλοφόρησε αρχικά στο SEGA Saturn το 1997, με την έκδοση για PlayStation 1 να ακολουθεί το 1999. Ο τίτλος δεν είχε κυκλοφορήσει εκτός Ιαπωνίας, μέχρι το 2013, με την έκδοση του Nintendo 3DS να κυκλοφορεί σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
Όπως και οι υπόλοιποι τίτλοι Shin Megami Tensei, το Soul Hackers 2 αποτελεί ένα JRPG, και σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε στο trailer, οι παίκτες καλούνται να σταματήσουν την αποκάλυψη. Τοποθετείται στον 21ο αιώνα, όπου οι Demon Summoners ζουν στο σκοτάδι.
Μία οντότητα που ακούει στο όνομα Aion που επιβλέπει το σύμπαν, αντιλαμβάνεται την απειλή που έρχεται και στέλνει στους ανθρώπους τους Ringo και Figue. Σκοπός τους είναι να προστατέψουν τους δύο ανθρώπους που μπορούν να αποτρέψουν την καταστροφή, ωστόσο είναι ήδη νεκροί.
Με την ειδική ικανότητα της Aion, “soul hack”, οι δυο άνθρωποι αναγεννώνται και έχουν μία δεύτερη ευκαιρία να συνεργαστούν με τους Devil Summoners και να σώσουν τον κόσμο.
Ο νέος τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S, ενώ έκπληξη κάνει η απουσία της έκδοσης του Nintendo Switch. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer ανακοίνωσης.