Η Microsoft ανακοίνωσε τα Deals with Gold της εβδομάδας με νέους και παλιούς τίτλους για τις κονσόλες Xbox.
Συγκεκριμένα, ανάμεσα στις νέες προσφορές για συνδρομητές Xbox Live Gold, αλλά και Xbox Game Pass Ultimate, ξεχωρίζουμε τα Life is Strange: True Colors με έκπτωση 40% και τιμή 35.99 ευρώ, το Crysis Remastered Trilogy στα 34.99 ευρώ, και η Ultimate Edition του Red Dead Redemption 2 στα 27.99 ευρώ.
Πέρα από νέους τίτλους, έχουμε και αρκετούς με μειωμένη τιμή που είναι διαθέσιμοι μέσω του backwards compatibility. Συγκεκριμένα, από τίτλους που κυκλοφόρησαν στο Xbox 360 ξεχωρίζουμε μεταξύ άλλων τα Far Cry 3 και Rayman Origins με 5.99 ευρώ το καθένα, Bully: Scholarship Edition με 5.99 ευρώ και το The Witcher 2 με μόλις 4.49 ευρώ.
Για όσους θέλουν να ταξιδέψουν ακόμα πιο πίσω στο χρόνο, τίτλοι του αρχικού Xbox βρίσκονται επίσης σε έκπτωση. Σε αυτή την κατηγορία ξεχωρίζουμε τα Red Dead Revolver, Max Payne και Manhunt στα 8.99 ευρώ το καθένα.
Εκτός των Deals with Gold τρέχει και το Publisher Spotlight Sale. Στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια βρίσκουμε το Cyberpunk 2077 στα 34.99 ευρώ, το The Ascent στα 17.99 ευρώ, και πολλούς indie τίτλους για την παρέα, όπως τα Overcooked με έκπτωση έως 75% και το Moving Out στα 6.24 ευρώ.