Το Outriders περισσότερα από δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του δεν έχει ακόμη αποφέρει κέρδη, όπως επιβεβαιώνει η People Can Fly.
Η επιβεβαίωση για την απόδοση του Outriders, ήρθε από τον τελευταίο οικονομικό απολογισμό του στούντιο, ο οποίος καλύπτει το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, όπου επιβεβαιώθηκε ότι δεν έχει λάβει ακόμη δικαιώματα από την Square Enix, τον εκδότη του παιχνιδιού. Στο ίδιο έγγραφο, μάθαμε επίσης ότι η ομάδα εργάζεται πάνω σε ένα αποκλειστικό triple-A για τη Microsoft.
Ως γνωστόν, η People Can Fly θα αρχίσει να κερδίζει χρήματα από την ιαπωνική εταιρεία μόνο όταν το Outriders αρχίσει να παράγει κέρδη, δηλαδή τα συνολικά έσοδα θα υπερβαίνουν τα έξοδα ανάπτυξης και μάρκετινγκ, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα και σε αυτό το σημείο υπάρχει ο κίνδυνος να μην συμβεί ποτέ.
Το περίεργο είναι ότι η Square Enix μιλούσε για αποτελέσματα που ξεπερνούσαν τις προσδοκίες κοντά στην κυκλοφορία, μια ένδειξη ότι ίσως οι εκτιμήσεις ήταν μάλλον χαμηλές ή ότι ίσως οι πωλήσεις έπεσαν απότομα αμέσως μετά την κυκλοφορία και δεν ανέκαμψαν ποτέ, παρά την υποστήριξη και την κυκλοφορία του Worldslayer τον περασμένο Ιούνιο.