Λίγα 24ωρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του Silent Hill 2 Remake, ένα νέο συγκριτικό βίντεο επιδεικνύει την τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με το πρωτότυπο παιχνίδι.
Η Bloober Team προσφέρει μια εκτενή ματιά σε μια από τις μάχες με τα bosses από το Silent Hill 2 Remake για να δείξει πόσο έχει αλλάξει από την αρχική έκδοση που κυκλοφόρησε το 2001. Το εν λόγω boss fight είναι αυτό με το Flesh Lip, το οποίο λαμβάνει χώρα στο νοσοκομείο Brookhaven, αφού η Laura ξεγελάσει τον James και τον κλείσει σε ένα δωμάτιο με το πλάσμα.
Αρχικά, η μάχη με το Flesh Lip περιοριζόταν σε ένα μικρό δωμάτιο όπου ο James μάχονταν με τρία από τα πλάσματα: δύο στην αρχή και έναν τρίτο εχθρό όταν τα άλλα είχαν νικηθεί. Αυτή τη φορά, όμως, το δωμάτιο είναι πολύ μεγαλύτερο και ένα μόνο Flesh Lip επιτίθεται στον James, έχοντας μερικά νέα κόλπα στο μανίκι του, καθώς πλέον μπορεί να κατέβει από το ταβάνι.
Το remake του Silent Hill 2 κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου για PlayStation 5 και PC, με τουλάχιστον ένα χρόνο console exclusivity στην πλατφόρμα της Sony. Αποτελεί, δίχως αμφιβολία, ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του μήνα και ελπίζουμε πως θα ανταπεξέλθει στις υψηλές προσδοκίες.