Η DrinkBox Studios ανακοίνωσε την έλευση του Nobody Saves the World σε κονσόλες PlayStation και Nintendo Switch.
To ιδιαίτερο και πολύχρωμο action RPG Nobody Saves the World, μετά την αρχική του κυκλοφορία για Xbox One, Xbox Series X|S και PC, έρχεται και για PS4, PS5 και Nintendo Switch.
Με το Calamity να έχει επεκταθεί σε ολόκληρη την περιοχή, ο κόσμος στρέφεται στον θρυλικό μάγο Nostramagus για τη σωτηρία του, ωστόσο δεν τον βρίσκουν πουθενά. Έτσι, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Nobody, κλέβουν το μαγικό ραβδί του Nostramagus και καλούνται να νικήσουν το Calamity.
Από τους δημιουργούς του Guacamelee
Περίεργοι χαρακτήρες, ιδιαίτερα dungeons και πολλά και διαφορετικά quests περιμένουν τους παίκτες, με όπλο τους 15 διαφορετικές μορφές με ειδικές δυνάμεις. Από ένα άλογο που πετάει βέλη, μέχρι έναν bodybuilder που πετάει φλόγες, μιας και όλες οι δυνάμεις ή μορφές μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.
Το Nobody Saves the World, από τους δημιουργούς της σειράς Guacamelee, θα κυκλοφορήσει στις νέες πλατφόρμες στις 14 Απριλίου στην τιμή των 24.99 ευρώ, και μαζί με αυτό, θα διατεθεί ένα νέο local co-op update για όλες τις πλατφόρμες, κάνοντας το gameplay ακόμα πιο εκρηκτικό.
Η DrinkBox Studios έδωσε στη δημοσιότητα και δύο trailers ανακοίνωσης, ένα για τις κονσόλες PlayStation και ένα για το Nintendo Switch, και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε παρακάτω.